Volwassenen

We zijn gericht op dat wat ‘fout’ gaat, wat niet ‘goed’ is. In mijn manier van werken neem ik alles wat al wel werkt ook mee. Hoe kan je dat wat wél werkt integreren in dat wat nog stroef loopt? Zelfregulering en vertrouwen op je innerlijke bronnen neemt daarbij een belangrijke plek in.

Natuurlijk kijk je naar patronen en aangeleerde gewoonten, maar vanuit het perspectief van groei. Het beeld van een plant spreekt mij aan: in essentie doet een plant maar één ding: groeien naar het licht! De natuurlijke neiging van mensen is net zo. De vraag is hoe je liefdevol en ontspannen onderweg weg naar het licht bent, in plaats van je laten leiden door de obstakels en patronen die er ook zijn?

Lichaamsgerichte benadering

Het hectische leven nodigt vooral het hoofd uit in actie te komen. Dat draait overuren. Vanuit diverse opleidingen heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat het lichaam zich ermee gaat bemoeien.  ‘Body felt sense’ kan je gebruiken en ontwikkelen als een persoonlijk ijkpunt. Het helpt bij het ontwikkelen van een ontspannen aandacht, concentratie, zelfbewustzijn, zelfkennis en zelfregulatie.

 

Informatie voor de verzekering

Registertherapeut SBLP (voorheen NVPIT)
Lichaamsgerichte psychotherapie
RBNG-RTNG: 408181R
AGB code: 90-042652

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.