RT Kinderpraktijk Ikaya Soest Coronavirus

Remedial teaching – Kinderpraktijk IKAYA is open!

Praktijk Ikaya is geopend, zolang er gewerkt kan worden onder de voorwaarden van het RIVM : iedereen met verkoudheidsklachten, koorts en/of kortademigheid, blijft thuis.
Uiteraard volgt Ikaya deze richtlijn. Annuleer alle behandelingen (lichaamsgerichte therapie, mindfulness sessies, kinderpraktijk, RT) als je bovenstaande symptomen signaleert.

Het mondkapje…..

We gaan dus alleen aan de slag als wij beiden vrij van klachten zijn.
In de werkruimte wordt geventileerd. Met volwassenen werk ik op anderhalve meter afstand, voor het werk met kinderen geldt deze regel niet. Mocht je het prettig vinden dat ik een mondkapje draag, geef dat dan zeker aan!
De wachtruimte is een openbare ruimte. Deze wordt gebruikt door meerdere therapeuten en cliënten. Neem ook daar  a.u.b. de geadviseerde regels in acht!
Op dit moment vragen wij om anderhalve meter afstand, een mondkapje is hier niet verplicht.

 

Vanaf 1 december gelden nieuwe wettelijke regels

De mondkapjesplicht  (vanaf 13 jaar) geldt in alle publieke binnenruimten vanaf 1 december. Als je de wachtruimte inkomt draag je een mondkapje. Deze is niet verplicht zodra je een vaste zitplaats hebt.
Ik haal je op in de wachtruimte. Vervolgens lopen we door een gang naar de praktijkruimte. Het mondkapje is op dat moment ook verplicht.

Contact
06-37446469