Mindfulness voor kinderen Soest

Mindfulness voor kinderen

Een simpele en beproefde methode voor kinderen
om bij hun innerlijke rust én kracht te komen!

Mindfulness & Movement is een uniek pakket van acht Mindfulness lessen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. De MBSR zoals ontwikkelt door Jon Kabat-Zin ligt aan de basis van dit programma. Zijn wetenschappelijk onderzoek laat zien, dat een ‘Mindful-Leven’ grote invloed heeft op je persoonlijk welbevinden. Dat geldt niet alleen voor volwassenen maar uiteraard ook voor kinderen!

Mindfulness is een krachtige techniek om met je Aandacht te zijn bij wat je doet. Het begint bij aanwezig zijn in je lichaam. Vandaar dat wij kinderen graag lichamelijk in beweging brengen!

Tijdens Mindfulness  M & M komen zij letterlijk en figuurlijk in beweging. Je leert Aandacht kennen met het hele lijf, met alle zintuigen. Allereerst wordt ontdekt, wat ´aandacht´is en hoe ’je eigen aandacht’ werkt . Tijdens stiltemomenten én tijdens spel. Zo leer je, bij zowel verstillende als dynamische oefeningen, stil te staan bij jezelf, je lichaam, je omgeving.

Mindfulness voor kinderen Soest biedt een dynamisch en speels programma wat je leert bewuster om te gaan met de uitdagingen van het leven. Het geeft je gereedschappen die je in het leven van alledag helpen meer vanuit  jezelf te reageren.

Mindfulness voor Kinderen Soest wordt gegeven door een ervaren leerkracht: Karin van der Plas (Leerkracht, Mindfulness  Trainer en Master Remedial Teaching).

START na de zomervakantie te Baarn: 7 september

Voor meer informatie en overige data kunt u terecht op de website:

Mindfulness voor kinderen

Woensdagmiddag  – Zaterdagmiddag

Individueel starten kan (meestal binnen twee weken) en wordt  vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen! Dit gaat niet af van het eigen risico!

4 tot 6 jr.
6 tot 9 jr.
9 tot 12 jr.
12 en ouder
bij voldoende aanmeldingen
14:00 – 15:00
15:00 – 16:00
bij voldoende aanmeldingen

Praktische informatie

Telefoon
E-mail
Prijs
035 – 601 69 95
info@ikaya.nl
€ 165,-

Locatie Driebergen-Doorn:
Praktijk voor Ergotherapie en Body Awareness ‘Spelenderwijzer’

Locatie Baarn:
start 7 september, zaterdagmiddag

Locatie Soest:
start bij voldoende aanmelding